I made this widget at MyFlashFetish.com.

Jumat, 29 April 2011

Geguritan - GEGURITAN KANGGO ANAKKU

Karangan : Lusiana Tri Astuti

Anakku….
Pancen abot urip iki
Mula kudu ngati-ati lan setiti
Aja mung nggugu karepe ati
Anakku….
Pancen penak menawa beja
Marga asihe sing kuwasa
Mula sliramu kudu waspada
Anakku….
Tak ajab sliramu mukti
Marang wong tuwa uga bekti
Lan tetep duwe laku suci

1 komentar:

  1. let's have a campaign for Basa Jawa to the younger
    thanx a lot for it.

    BalasHapus